Fondistes Penedès corrent per tot Catalunya

A la cursa de 25 kms Transèquia de Balsareny a Manresa anava l’Iban Pérez que feia un crono de 1h 56’, aquí teniu la seva crònica:

“Després de l’anulació de la marató, sabent que feien la Transèquia vam decidir aprofitar l’entrenament per fer-la. 25 km per camins al ritme que teníem previst fer la marató. Paisatges molt xulos i una cursa diferent que val molt la pena.”.

A la mitja i 10 del Mediterrani anaven dos atletes, el Thilo Schliebener que la corria en 1h 32’ sent la seva 5ena mitja de la temporada, aquí teniu la seva crònica:

“Molt bona organització, molt d’aigua (6 o 7 vegades…), sense vent – tot perfecte – però sense públic, la primera volta de 10km a un ritme de 4:15h y la segona a 4:30 (segur que degut els 80km d’entreno que porto aquesta setmana. Content per això! Encara no està cancel·lada la marató de Rotterdam…tinc esperança…”.

La Mireia Quintana tornava a la competició desprès d’alguns anys i ho feia a la cursa de 10k, aconseguia 46’, tot i que va tenir la mala sort de caure al principi.

A la Trail de l’Arboç de 14 kms anava la Carmen Expósito i assolia 1h 48’, aquí teniu la seva crònica:

“Contenta con mi respuesta de piernas y de capacidad especialmente en las subidas, las bajadas es mi talón de aquiles, con respecto a la carrera tengo algunas quejas constructivas que recomiendo para mejorar: la salida dentro del recinto de la Giralda en el patio era muy justa para tanta gente ya que salían todas la carreras juntas, 7,14 y 21, el recorrido es bonito pero durante muchos trozos vas en fila de uno, me parece que éramos muchos para ser montaña, además como eran tres circuitos diferentes tenias que estar muy al tanto de que las señales correspondiesen a tu circuito, así un grupo de gente de 14k nos hemos liado y hemos seguido las señales que correspondían a los que venían de cara de los 21k, vamos que nos hemos liado y hemos tenido que retroceder”.