FONDISTES A LA COLOMENCA, LUCI PUJA AL PODI

A Santa Coloma de Gramenet tenia lloc la mitja marató Colomenca que canviava de data passant del febrer al març, juntament amb la mitja hi havia la 10k.

Recorregut ondulat i dur en alguns trams pels que corrien els 21,097 kms a més en contra el vent en la part que era baixada.

A la mitja marató corria la Mari Olaya que feia 1h 46’:

“He vingut a entrenar de cara a la marató i m’ha anat molt bé, ja que al final he apretat, llàstima del vent, ho necessitava”.

El Joan Luque aconseguia 1h 55’, segona millor marca de la temporada:

“Sabia a on venia per que m’anava molt bé de cara a la marató de Barcelona, pel seu recorregut ondulat i pel clima, he corregut amb mode pulsacions sense forçar gens a ritme de marató, he gaudit molt, la cursa m’ha agradat molt”.

A la de 10k van corre l’Iban Perez que aconseguia marca personal al fer 38’25 rebaixant-la en 35 segons:

“Molt content amb la cursa i el crono. Tot i estar en mode marató sabia que podia anar lleuger i encara que el circuit és trencacames i feia vent m’he posat un ritme constant i l’he pogut aguantar per acabar fent marca personal. Ara a descansar per arribar al 100% a Barcelona.”

La Lucia Barrio la tornava a corre i feia un crono de 44’46 sent la millor marca de la temporada, a més pujava al podi com 1era de categoria:

“Uauu sorpresa pujar al podi no m’ho esperava, el segon lloc m’ho he treballat molt bé passant a la meva rival en la pista, contenta per la marca i pel lloc”.