FLORIN I PILAR  A LA CURSA DEL PAPIOL

Aquest diumenge hi havia una nova cursa al Penedès, la Cursa de muntanya el Papiol Extrem de 12 kms, organitzada pel CEP, una cursa circular amb la sortida a la barriada de Can Torres, amb corriols, pistes, camins de vinyes, baixades, bosc … de tot. Pujant dues vegades al cim del Papiol per vessants diferents que permetia gaudir d’unes fantàstiques vistes del Penedès i el Garraf.

Una cursa dura amb 550m de desnivell positiu, van participar 107 atletes dels quals dos eren de Fondistes Penedès:

El Florin Radu que tornava a la muntanya desprès de 8 mesos, feia 1h 21’, quedant el 36 de la general.

I la inesgotable Pilar Gallego que la setmana passada corria la mitja marató de Granollers i ara a la muntanya, entrava amb 1h 48’:

“Una cursa nova a on pujaves dues vegades al Papiol per dues vessants diferents, baixada técnica i pujades amb pedra, molt de corriol. Organització de 10, tres avituallaments, circuit ben marcat, globus al Pic del Papiol, botifarra i sorteig. Molt bon ambient de corredors. A mi m’ ha agradat moltíssim, sobretot saltar per les baixades, m’encanta, a més esta a prop de casa i he descobert nous camins que sempre van be.  Una matinal genial”.