9 FONDISTES A LA MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

Dia 2 de febrer, Mitja marató de Granollers, sortida a les 10:30 amb 16 graus però augmentant fins a 21 graus, el gran handicap pels atletes, circuit dur en alguns trams i mot ràpid en altres, és un recorregut molt ondulat, molt d’ambient al carrer, més 4.000 atletes entre ells 9 de Fondistes Penedès:

L’Iban  Pérez aconseguia 1h 27’, sent la seva 4arta mitja marató de la temporada:

Content de tornar a Granollers per participar a ‘la Mitja’, segurament la cursa amb més ambient del calendari català. La pujada massa ràpida i la calor han fet que la part final es fes dura, però tot i així satisfet amb el resultat i gaudint de com  3 poblacions surten als carrers per animar.”

El Santi Hervás feia la 1era mitja i cursa de la temporada, assolia 1h 28’:

“Avui fatal, m’he passat de voltes en la pujada i he hagut d’afluixar molt, en la baixada m’he recanvi i he pogut prémer, anava sense forces des de les franqueses, ha estat duríssim”.

El Vicente Gil entrava amb 1h 36’, era la 4arta mitja de al temporada.

El Joan Jiménez realitzava 1h 39’, la seva 4arta mitja de la temporada.

La Mari Olaya entrava amb 1h 40’, també era la 4arta mitja de la temporada:

“Avui tocava regular al ser una cursa amb molta pujada, m’ha anat perfecte”.

La Luci Barrio feia 1h 46’, sent la seva 3era mitja de la temporada i la 1era desprès de la marató de Valencia.

El Raimon Palau sumava la 3era mitja de la temporada amb 1h 46’:

“Bon ambient a la Mitja, molta gent animant, bon temps…, però jo no he tingut una bona cursa avui. Hauré de coordinar millor els entrenaments,  he sortit ja molt cansat de cames, ho he notat ja als primers kms que el ritme no sortia, la intenció era fer entre 1,35 i 1,40, millorant el temps de Sitges però no ha pogut ser, al final 1’46 però un bon entrenament de cara a la marató”.

El Joan Luque assolia 1h 59’ en la seva 6ena mitja de la temporada:

Per a mi ha estat molt dura per la forta calor, les cames ho han notat molt muscularment, anava molt bé de pulsacions però les cames no, quan he vist que no tirava al ho he convertit en un entreno, espectacular ambient en molts trams de la mitja”.

La Pilar Gallego feia la 5ena mitja de la temporada amb 2h 11’.