LA PILAR PER LES MUNTANYES DEL BAGES

LA PILAR A LA MUNTANYA

Fins la cursa de la Ballesta en el Callús, situat a la preciosa comarca el Bages, anava la Pilar Gallego que continua sumant curses d’aquesta especialitat, 10 aquesta temporada, la cursa és de 12 kms amb 450m de desnivell i la Pilar aconseguia 1h 38’:

Una cursa molt xula, tota pràcticament per corriol, dues pujades fortes al km.4 i 7. Dia genial, al km 7,5 hi havia avituallament complert i música, jo no m’havia trobat mai al punt mes alt amb música, unes vistes extraordinàries de la plana. Els 2km últims son baixada però hi havien trams amb fang i havies d’anar molt en compte. A mi m’ha anat genial, he disfrutat a tope dels corriols i saltant com una cabra a les baixades, m’he trobat molt be, m’encanten aquestes curses, sobretot aquesta comarca, te unes curses molt guapes. Molt Bona senyalització i a mes un bon avituallament final. A primera hora tenien Café i coca, pel preu i els serveis, la veritat que bon muntatge. Uns 100 atletes, un detall: al km4 hi havia molt de fang i l’organització va posar cordes”.