FONDISTES PENEDÈS A LA 10K REIS RACE      

Dia 6 de gener, Igualada 10,40, matí molt fred, 2 graus i boira intensa es donava la sortida a la 10k Reis Race, un cursa molt especial primer pel dia que la fan dia de reis, segon cursa molt diferent: És una cursa DIFERENT perquè en el seu traçat faràs un viatge al passat històric i industrial de la ciutat. Es corre per l’interior d’edificis modernistes, per un claustre renaixentista, pels patis del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, per l’antic barri de les adoberies del Rec, i molt innovadora ja que els seus regals són un Tortell de Reis i una ampolla de cava.

Recorregut de 5 kms, dues voltes molt ondulat que ho hi ha quasi res de pla o baixes o puges, van finalitzar 227 atletes i entre ells hi havia dos de Fondistes Penedès:

El Cele López que aconseguia la seva segona millor marca personal al fer 46’46, feia el primer 5k en 24’01 i el segon 5k en 22’45:

“Primera cursa de l’any i amb el MISTER. Matí molt fred amb 2 ° C en el moment de sortir a la Cursa de reis d’Igualada 10 k. molt recomanable per el recorregut de puja i baixa tant divertit, passant per carrerons i els llocs mes emblemàtics de la ciutat inclòs dins del claustre de Sant Agustí. M’he trobat molt bé i he fet la meva millor marca en els últims 4 anys en 10 k , 46’46”.  Continuem posar-nos en forma”.

El Joan Luque que la corria per tercera vegada aconseguia 51’47, passava els primers 5k en 26’05 i la segona part en 25’42:

“M’encanta aquesta cursa per tot, he gaudit molt i he fet el mateix registre que les ultimes dues vegades que l’havia fet, avui han estat d’aquells dies que hagués continuant corrent a aquest ritme, anava genial, primera cursa de l’any”.