8 FONDISTES A LA 10K DE SANT ANTONI

Barcelona arranca cada any amb la cursa del Barri de Sant Antoni de 10k, una clàssica i en la que s’acosten 3.400 atletes, la cursa es va donar a les 9:30 sota un dia genial, 9 graus, cel cobert, però una mica de vent en alguns carrers, el seu recorregut és molt cèntric amb sortida al carrer Floridablanca i a partir d’aquí Gran Vi, passa’m pel Passeig de Gracia, Ronda Universitat, Ronda Sant Antoni, Paral·lel etc etc, molt ràpid i propici per fer bones marques, organització 10.

Fins aquí cada any s’acosten atletes de Fondistes Penedès, aquest diumenge van ser 8:

El Josep Maria Canela que està en un gran estat de forma, va fer 39’09, sent la seva 3era millor marca personal.

La Júlia Escofet ha recuperat molt bé desprès de haver fet la marató de Valencia al desembre, aconseguia 42’21, segona millor marca de la temporada.

L’Esteve Pi entrava amb 42’39, sent la millor marca de la temporada, 5ena cursa de 10k que fa aquesta temporada.

El Joan Jiménez entrava amb la millor marca de la temporada amb 42’48.

L’Alejandro Martin corria la seva tercera cursa de la seva carrera esportiva amb 47’24 .

El Joan Luque aconseguia la millor marca de la temporada al fer 50’34:

“Tot i que ahir vagi fer una mitja marató entrenant avui les cames han respost molt bé i he pogut donar canya, la cursa un 10”.

La Carmen Expósito assolia la 5ena cursa de 10k de la temporada i era la seva primera cursa desprès de la marató de Valencia, entrava amb 53’33:

“Una carrera que me ha parecido preciosa, por las calles de Barcelona. Buen ambiente y las catastróficas previsiones meteorológicas afortunadamente no han acertado. Yo me he propuesto disfrutarla y así ha sido!”.

La Quima Baena retornava desprès de fer la marató de Valencia i aconseguia 1h 01’, era la seva 1era cursa de 10k de la temporada:

“He gaudit molt, ha esta fantàstica la cursa, molt d’ambient i és d’agrair”.