FONDISTES A SANT SADURNÍ, IBAN PEREZ 3ER DE LA GENERAL

La Cursa de Nadal de Sant Sadurní va tenir lloc el diumenge 22, una cursa organitzada pels amics del club Sansa sua…tot.

Dues distancies 5k i 10k per camins i entre vinyes, es podien fer corrent o caminant, bon ambient , 273 acabats a la cursa llarga i 185 a la curta, gran organització i el handicap va ser el vent.

Fins aquí van anar 8 atletes de Fondistes Penedès en la que dos corrien la de 5 kms i la resta la de 10k.

La gran noticia va ser que l’Iban Pérez va  fer podi al entrar amb un excel·lent 3er lloc de la general amb un crono de 20’58, quedant-se a 56 segons del primer i 23 segons del segon:

“Cursa al costat de casa que ja s’ha convertit en una habitual del calendari. Tot i el fort vent cursa ràpida on els primers han sortit molt forts, però a partir del km 2 he anat progressant fins acabar 3r absolut. Molt satisfet d’acabar un gran any de la millor manera i a casa.”

L’altre atleta ver el Florenci Mata que tornava a la competició desprès de molts mesos sense competir, feia 28’28 i 1er de la seva categoria:

Cursa bonita muy bien organizada, mitad asfalto, mitad tierra. Con dos subidas fuertes y mucho viento”.

A la cursa de 10k l’Esteve Pi va ser el primer del club amb 50’07

El Jaume Bertran assolia 59’25:

Després de la marató he decidit fer aquesta cursa juntament amb la meva filla , hem gaudit força d’aquesta bonica cursa”.

El Cele López aconseguia 57’

“Cursa molt divertida amb una mica de tot, camins entre vinyes i boscos. M’he trobat força bé. Continuem posar-nos en forma.!!”.

La Carmen Expósito entrava amb 1h 00’:

“Primeros kilómetros con liebre de lujo, don Jaume Beltran y su hija. No nos  hemos posicionado bien y nos hemos quedado “atrapados” a ritmo de otros participantes sin poder avanzar. El viento no ha sido buen amigo, pero todo y con ello, muy contenta con la carrera”.

El Josep Montal aconseguia 1h 05’.

La Pilar Gallego entrava amb 1h 07’:

“circuit de 10km al revés de l any passat, amb mes pujadetes, entre vinyes i corriolet de bosc, es pot córrer molt be, únic problema Avui el vent de cara que et donava a les pujadetes… I els embuts en algun tramet, però a mi m’agrada molt aquesta cursa i ja son 3 anys, Bona organització, ampolla de cava i molt ambient de corredors i caminadors”.