OLGA SÁNCHEZ 1ERA CAT A LA PUJADA A MONTANYANS

A Sant Marçal (Castellet i la Gornal) s’organitzava la preciosa cursa Pujada a Montanyans de 14 kms, una cursa d’iniciació al Trail i amb un dia molt bo per corre, van finalitzar 105 atletes de les quals 3 eren atletes fèmines de Fondistes Penedès:

L’Olga Sánchez que feia la segona cursa de la temporada, pujava al podi com 1era de categoria al aconseguir 1h 16’.

L’Eva Sauleda entrava amb 1h 26’:

“Era la primera cursa que feia fora d’asfalt i m’ha encantat, el recorregut és molt xulo i sense molt desnivell. Algun tram amb molta pedra… però molt molt maco. Anava molt bé fins el km 9, que m’ha fallat el genoll i he hagut d’acabar caminant… ara a recuperar-se”.

L’inesgotable Pilar Gallego sumava la 15ena cursa de la temporada aconseguia un crono de 1h 32’:

Una cursa que m ha agradat molt, tota per camí i entre vinyes, i un tros de pedra de riera, dues pujadetes però curtes, corriolet de bosc, es podia córrer súper be. Gent d’organització a cada creuament, i avituallaments complerts a l’arribada. Hi havia de tot per recuperar forces, de 10.  A més contenta de compartir amb les dues compis un mati i veure a Olga al podi”.