FONDISTES PER TOT CATALUNYA

Thilo Schliebener a la Burriac Xtrem, crónica del Thilo

Avui he fet la Burriac Xtrem de 28km, Argentona amb 1766m de desnivell positiu.

Diria que es la cursa de muntanya de Catalunya mes espectacular que he fet fins ara. 300 corredors a la llarga (28km) i 500 a la curta (17km) que es reuneixen al final.

No hi ha bàsicament trams rectes, tot es baixada o pujada. La organització un 10.

6 avituallaments, un mon de voluntaris. I unes idees molt bones:

– les trams mes difícils tenien noms i estaven marcats així en el mapa igual que amb cartell en la cursa (així els corredors després conten las experiències amb aquests noms propis)

– estaven marcats cada 5km, i els últims 10km es marcava com “falten 9km fins a la meta” lo que motiva molt.

Vaig anar amb molt de cap, per arribar bé al final, vaig patir molt – més en las baixades molt tècniques (a vegades sorra, roca, corriols, canals marcats en roca, gravilla)! Al final al meu rellotge marca 3:57h.

 La Pilar Gallego a la mitja marató de Lleida

Mitja marató de Lleida 909 finalitzats, una mitja súper xula, urbana i tens unes vistes de la ciutat i de les muntanyes genials. Mitja planera al principi amb alguna rampa, però els últims 5km tobogan… Però val la pena. Bona organització, botifarra i medalla finisher.. a mi m’agradat molt i a mes he aconseguit el que volia baixar de 2h 06 passant-lo molt be amb la gent i amb els de egoisme positivo, que fan una feina extraordinària. Mel meu crono de 2h 04’55 , volia arribar amb 2h05 i mira quina sorpresa faig 2h 04’ y mira que sorpresa estic super feliç  ja que només surto a rodar en els entrenos”.

El Joan Maria Sanson 10k cursa correblau de Barcelona

Bon circuit per fer marca, l’única pega és que la segona volta de 5 km anava la caminada i era una mica caòtic per poder passar entre la gent que caminava, temps 47,07