FONDISTES A LA JEAN BOUIN

Un any més a la dura cursa open de la Jean Bouin de 10 kms hi havia representants de Fondistes Penedès, quatre, sent el primer en arribar del club el Josep Maria Canela que ho feia amb 40’13, sent la seva millor marca de la temporada:

“Tres últims quilòmetres de pujada fan difícil baixar de 40′. Però content!”.

El Thilo Schliebener que la setmana passada corria una Trail de 28 kms aconseguia un crono de 41’54:

“Avui he fet la Jean Bouin. Organització perfecte, temps ideal. Gairebé sense públic (els Barcelonins haurien de ser cansats de tantes curses), vam sortir a les 9 del matí. Vaig fer un molt bon ritme, per sota de 4min fins al km 7, però la pujada de la Via Laietana i la pujada Montjuic  em van passar factura. Al final content però una mica decebut per perdre tant de temps al final!”.

El Joan Jiménez aconseguia la millor marca de la temporada al fer 44’05.

El Josep Maria Montal entrava amb 60’13.