FRAN PATON I MARI OLAYA FAN SEVA LA CRONO RUTA

Per segon any consecutiu la Crono Ruta de Fondistes Penedès es fa dissabte a la tarda, una cursa de 10k i que era la 21ena edició, es van donar cita 20 atletes i a les 18h sortia el primer atleta des de Les Cabanyes, cada dos minuts anaven sortint, direcció Guardiola i tornar, un recorregut clàssic, que no és gens fàcil corre per les ondulacions que té.

Dia genial per corre, cel tapat i temperatura de 21 graus.

Poc a poc anaven arribant els atletes i una vegada tots a arribats sortia la classificació, sent el guanyador el Fran Patón que va aconseguir 36’27, traient més de 1 minut al segon classificat. Fran guanyava per 7è any consecutiu i era la 9ena vegada que la guanya.

En segon lloc ho aconseguia el Joan Planas l’atleta del club Planas Albareda, amb un registre de 38’49.

El tercer lloc entrava el Iban Pérez, nou atleta de Fondistes Penedès, aconseguia un registre de 39’06, es quedava 6 segons de la seva marca personal.

El podi ho completaven el David Bertran (Fondistes Penedès)  4art amb 40’41 i el Josep Maria Canela (Fondistes Penedès)  amb 40’45.

En dones la guanyadora va ser la Mari Olaya (Fondistes Penedès) que ho revalidava, feia 45’26,li treia 4 minuts a la segona classificada.

La segona va ser la Carmen Expósito que aconseguia 49’41 sent la seva nova marca personal.

En tercer lloc entrava la Sandra Bertran amb 52’55, atleta de l’Esportiu Penedès.

Els premiats de categoria van ser, Alejandro Martin (Fondistes Penedès)  amb 48’52, Vicente Gil amb 42’11 (Fondistes Penedès) , Esteve Pi amb 44’16 (Fondistes Penedès), Jaume Bertran amb 47’36 (Fondistes Penedès)  i la Pilar Gallego amb 57’03 (Fondistes Penedès) .

Tot va finalitzar amb el lliurament de premis i una botifarrada.