FONDISTES PENEDÈS ALS 10K TAST DE GRANOLLERS

A diferencia de l’any passat que va ploure a bots i barrals avui s’ha fet els 10k del Tast de Granollers amb una bona temperatura i un dia radiant, amb la peculiaritat que té un recorregut en baixada idònia per fer marca personal o bones marques.

Entre els 1.168 atletes finalitzats hi havia varis de Fondistes Penedès.

EL Fran Patón que aconseguia la millor marca de temporada amb 36’10:

“Dia salvado pero con miedo, en el 7 ya he bajado ritmo porque ya notaba algo raro de la rotura en soleo,pero contento despues de estas malas semanas”.

El David Bertran feia marca personal al aconseguir 38’35, rebaixava en 42 segons.

El Thilo Schliebener feia la millor marca dels últims anys 9 anys al entrar amb 40’12:

“Avui he gaudit dels 10k del Tast. Cursa fantàstica per fer marca, bon temps, una mica de vent, i gairebé tots els 10k de baixada. Vaig fer 40:12  millor temps des de 2010 (des de llavors no he pogut baixar de 40:45).Molt content!”.

El Manuel Gálvez entrava amb 47’12 la seva millor marca de la temporada:

“Cursa clásica en mi calendario, contento con el resultado, con el poco entretenimiento que llevo, mucha calor y el cuerpo no daba para más. Muy bien orgamizada como siempre, aunque he notado menos asistencia.