DOS FONDISTES A MOLLERUSSA

La mitja marató de Mollerussa és una clàssica del calendari català, té circuit pla, una gran organització i ambient de 450 atletes, dels quals dos eren de Fondistes Penedès:

El Sixto Pallàs que tornava al mon de les mitges maratons tot just fa un any i al mateix lloc que va fer una mitja, aconseguia 1h 49’:

“Després de tant temps sense competir he anat a Mollerussa i he anat a un ritme sostingut així que estic content perquè he aguantat prou bé. El circuit és el mateix de sempre i feia un dia de pluja però no ha molestat per córrer”.

La Pilar Gallego que continua en la línia d’anar competint quasi cada diumenge tornava a les mitges maratons 7 mesos desprès i ho feia amb 2h 06’:

“Gran cursa, i Bona organització, uns 450 a la mitja, dia de plugim que anava parant, he arribat una mica mulladeta… Per a mi quan fas la tornada a Mollerussa és el que més m’ha agradat, vas corren entre camps fruiters i de moresc… I la oloreta d’alguna granja.. he pogut mantenir el ritme de 6′ tota la cursa. A per la propera”.