Thilo fa una de les maratons més belles del mon

La Marató de muntanya de Junfrau (Suissa) està considerada com una de les més belles del mon, 42 kms de uns impressionats paisatges, a la vista de les famoses muntanyes Eiger, Mönch i Jungfrau en l’àrea de Oberland bernès dels Alps suïssos.

El seu recorregut de 42.195 quilòmetres comença a Interlaken i puja 1.823 metres d’elevació a la meta al Kleine Scheidegg. Tot i que és una carrera majorment tirant a amunt, els seus primers 10 km són plans. Allà, en arribar a Wilderswil es comença a ascendir fins a arribar al punt més alt de 2.205 metres.

Fins aquí va anar l’atleta de Fondistes Penedès el Thilo Schliebener i va finalitzar amb 4h 54’, aquí us deixem amb la seva vivència:

“He fet la Marató de la Jungfrau en Suiza, al costat de las muntanyes Eiger, Monje i Jungfrau (tots de 4.000 metres). Hem faltava una mica de preparació per las vacances fora…això ho he notat molt a la segona meitat!

Feia mal temps. 10° a la sortida a 550m y amb una mica de pluja. Després baixava la temperatura segons altura fins 0°.

El recorregut son 25km bastant plans (només pujas 300m) y els últims 17km puges fins a 2100m – desnivell total 1830m, hi havia 4000 corredors.

Organització de un 10. Marcant cada 250m, hi ha aigua gairebé cada 2km, servei de fisios cada 3km, molta animació, el recorregut espectacular.”.