La Mari Olaya 1era cat. a la Trail de l’Arboç

La Trail de l’Arboç canviava de data del març al setembre, hi havia dues curses: la de 13 kms i la de 26 kms, a la de 13k participava l’atleta de Fondistes Penedès, la Mari Olaya que pujava la podi per assolir el 1er lloc de categoria i 4arta de la general amb un crono de 1h 10’, aquí teniu el seu comentari:

“ Cursa molt guapa i amb una gran organització, m’ha encantat, els felicito, la meva cursa ha estat molt satisfactòria de cara a la Trail Senders del Penedès, he sortit conservadora però poc a poc augmentava el ritme fins que als últims kms anaven tres dones i començava la lluita pel 4art lloc, al final he incrementat el ritme i he assolit aquest quart lloc, estic feliç de com m’ha respost les cames a la primera cursa desprès de les vacances, ara a per la Trail Senders”.