11 FONDISTES A IGUALADA, LA LUCI PUJA AL PODI

L’Igualada Urban Running 10k canviava de data del maig al setembre en el mateix format, nocturna i amb un circuit per dins del poble, però aquesta edició amb un circuit nou.

Van finalitzar 341 atletes dels quals 11 eren de Fondistes Penedès, sent el primer del club en arribar el Iban Pérez que assolia 39’33, es quedava a poc de la seva marca personal:

“Molt content de fer la meva primera cursa amb el club i també pel resultat. Al final el temps ens va respectar i va sortir una cursa ràpida, on a més, vaig poder conèixer alguns dels Fondistes, així que encantat del debut i de la rebuda”.

Darrera entrava el Blas Herrera que aconseguia 40’54:

“Primera de la temporada bones sensacions, ho millor compartí uns moments amb els Companys del club fondistes”.

El David Bertran feia la primera de la temporada amb  41’10.

El Vicente Gil també s’estrenava amb 41’30:

“Bones sensacions i molt content del que he aconseguit”.

La Mari Olaya entrava 11ena de la general amb 44’50:

Han canviat el recorregut. Amb el terra mullat i les corbes tancades ha estat més lenta però les millors sensacions. Feliç de poder començar amb 44. He gaudit molt”.

La Luci Barrio pujava al podi com 2ona de categoria al fer 45’09 la seva millor marca de la temporada:

“M’ho he passat genial i a més podi, això si que no m’ho esperava”.

El Manuel Gálvez aconseguia 48’16

“Mi primera cursa de la temporada, sin nada de entrenamiento de calidad, quería saber cómo estaban las piernas, después de las vacaciones, hoy tocaba disfrutar, sin mirar ni importarme el crono, y eso he hecho, he visto a Eva en el 2k, iba a un buen ritmo, y he visto que podía aguantar cómodo, así que ahí me he quedado, hasta el 8k que mis piernas me decían que podía apretar más hasta el final, hacía tiempo que no disfrutaba tanto en una carrera. Gracias a Eva que íbamos tirando el uno del otro. La organización bastante bien, la salida espectacular con la pantalla gigante y el Dj. El ambiente de la gente genial la verdad”.

L’Eva Sauleda era 4arta de categoria amb 48’42:

“Cursa molt xula, amb molt bon ambient. Contenta de començar la temporada amb aquest temps, tot i que he patit a partir del km 8 pel genoll. Ara a treballar-lo!”.

El Lluis Balagué entrava amb 50’30:

“Cursa molt ben organitzada però amb un canvi de recorregut que crec que perjudica les marques”.

La Pilar Gallego desprès de moltes curses de muntanya tornava a l’asfalt i feia aquest 10k en 59’06:

“contenta com em va sortir per sota dels 60 per pèls .. circuit a l’inrevés de l’any passat amb algun carrer nou, una cursa amb bon ambient, animació i organització de 10 .. jo al meu ritme he gaudit molt, volia veure com estava després de l’estiu de muntanya i veig que bé, no em queixo”.

La part negativa va estar que el Raúl Navarrete va tenir que abandonar per un dolor al bessó.