FONDISTES PENEDÈS CORRENT A L’AGOST

FONDISTES A LA CURSA DEL PAPIOLET, LA CARME 1era DE CATEGORIA

El 4 d’agost al Papiolet (Sant Jaume dels Domenys) tenia lloc la 14ena edició de la Cursa campi qui pugui de 10 kms, van finalitzar 159 atletes.

De Fondistes Penedès hi havia tres atletes, la gran noticia va ser que la Carme Expósito assolia el 1er lloc de categoria amb un crono de 58’55.

El Jaume Bertran aconseguia 53’:

“Després de descansar un temps he tornat a competir, He notat la falta de kms i també la calor”.

El Josep Escofet abandonava en el km6:

“Mota calor, cursa trencacames i la falta d’entreno ha estat el detonant per abandonar”.

LA PILAR 2ona DE CAT. A SANT GUIM

El 3 d’agost a la cursa del tren de Sant Guim de Freixenet  10km muntanya desnivell +-150m 40 participants.

Crònica de la Pilar Gallego que va fer 1h 04’ i 2ona de categoria:

“Una cursa molt casolana, de Festa Major, diferent per que segueix el camí de l’antiga via de tren que anava des de Sant Guim a la Rabassa, comarca de la Segarra, camí que es podia córrer be, un puja i baixa, arriba a la Rabassa i tornaves pel mateix camí, així que et creuaves amb els corredors, tot i no ser molts participants, ha fet que sigui un ambient  molt acollidor. Diferent per que anaves passant per camps de blat segat. La posta de sol no tenia preu. Bona organització, punts avituallaments ok, marcatge, i el preu 4€. Donaven fruita i aigua. Per mi ha estat una cursa molt xula i a més no m’ha anat malament, he anat súper be i he disfrutat del paisatge… Per mi les curses de tarda son les millors, la sortida era a les 20h. I a mes segona de categoria i un pot de Mel de Sant Guim, que m’han donat”.

EL CELE LOPEZ ALS 10K PUIGCERDÀ

El 15 d’agost corria el Cele López els 10k de Puigcerdà, amb un recorregut trenca cames, una part per asfalt i altre per camí, temperatura de 16 graus i bona organització.

El Cele realitzava al primera cursa de la temporada, feia un crono de 50’22 i va finalitzar en el lloc 162 de 459 acabats.