LA PILAR 9ena A LA TRAIL SET PONTS DE VILABELLA

El dissabte la Pilar Gallego corria els 14km trail set ponts en Vilabella, Tarragona, amb 600m de desnivell hi havia 60 participants.

La Pilar aconseguia entrar brillantment en 9é lloc de la general femenina i 3era de la seva categoria amb un crono de 2h 17’.

“Una cursa que com indica passaves per 7 ponts, un dels últims de fusta tipus Indiana Jones… Una cursa durilla, nomes començar a creuar un petit riu, i pujada entre bosc i amb calor.. desprès baixadeta tècnica, a partir del 5 al 7 pujada, començar a tronar i ploure, just al punt alt, pedra…. 10 minuts plovent i desprès xafogor, baixada de pedra, terra i final amb grava.  Aquestes Ultima part hi havien dos persones sanitàries per si et feies mal, desprès trencacames pujant I baixant..per a mi ha estat una de les trails mes durillas, no agafaves ritme , les pujades eren bastant verticals I les baixades igual, però el circuit una passada, marcatge perfecte, avituallaments amb sòlid I líquid fresquet, esponges… A més botifarra, beguda la que volguessis, piscina gratis i inflables pels petits, una cursa de 10”.