FONDISTES A LA CURSA NOCTURNA DE LA GRANADA

El dissabte a les 21h es donava la sortida a la 6ena edició de la cursa nocturna de la Granada, en la que els atletes podien triar en fer la de 7 kms o la de 15 kms, voluntaris repartits per tot el recorregut i bona organització.

El recorregut de la de 15 kms passava per la vinya pintada, camí de les Cabanyes, Els Pujols, bosc de Cal Illot, (aquí els de 7k giraven) Mas Romaní, La Fanga, Carrerada de Guardiola, Mas Romaní, cruïlla de Cal Illot, carrerada la Granada i arribada, era el recorregut de la llarga amb 465m de desnivell acumulat sent el punt més a 306m als Pujols, a la de 15 kms, xifra record van finalitzar 100 atletes, dels quals tres eren de Fondistes Penedès:

El Raimon Palau que aconseguia 1h 19’.

La Dioni Monsalve que era 1era de la seva categoria amb 1h 25’.

El Joan Luque que entrava amb 1h 31’.

A la de 7 kms també participació record amb 123 atletes, dels quals dos eren de Fondistes Penedès:

L’Esteve Pi que entrava 2on de la seva categoria amb 32’45.

La Carme Expósito que era 1era de la seva categoria amb 41’10.