FONDISTES A LA CURSA DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ, LA MARI 4ARTA GENERAL I QUIMA 3ERA CAT.

El dissabte a les 19h es donava la sortida a una de les curses més antigues de Catalunya, la Cursa de l’Espluga de Francolí, cursa de 15 kms que els seus primers 2 kms son per dins del poble, desprès agafa la carretera que va a Prades, passant per el Monestir de Poblet, una carreta que puja i puja fins el km 9, 180m de desnivell negatiu,  a on es donava el tomb i baixada fins l’Espluga.

Bona temperatura però en contra vent, van corre 200 participants dels quals 3 eren de Fondistes Penedès:

La Mari Olaya que va assolir un gran 4art lloc de la general amb un crono de 1h 10’:

“M’ha encantat la cursa, és fantàstica, sobre tot el corre per dins del Monestir és una passada, a mi personalment m’ha anat molt bé, bons ritmes tant pujant com baixant, estic molt satisfeta de la cursa”.

La Quima Baena aconseguia 1h 32’ i pujava al podi per assolir el 3er lloc de la seva categoria:

“Gran cursa, he vingut amb molta incertesa feia molt de temps que no competia en més de 10 kms i no sabia com m’aniria i més amb tant desnivell, al final molt bé, els entrenos m’han sortit”.

El Joan Luque feia 1h 24’:

“Desprès de 25 anys he tornat a aquesta clàssica cursa, assembla que no hagi passat el temps, continua sent igual, una gran cursa, una gran organització i un circuit molt exigent, dono per bo el test que volia fer, satisfet del resultat”.