EL THILO SCHLIEBENER CORRE LA MARATÓ BRIXEN DOLOMITEN

La Marató Brixen Dolomiten comença a 560 metres sobre el nivell del mar al cor de la ciutat, a la històrica plaça de la catedral, per acabar exactament 42.195 quilòmetres i un total de 2.450 metres verticals mes tard al cim de la muntanya local de Brixen Plose, a 2.450 metres.

La ruta condueix per senders de boscos i prats, de vegades en carreteres asfaltades a St. Andrä (1.062 m), a l’estació de la vall de l’òrbita. Després la ruta continua per boscos i camins forestals fins Afers (1,504m). La vista del Peitlerkofel i les Dolomites, la ruta condueix a Höfewegen pavimentat a la vall en silvicultura i rutes de senderisme a Rossalm a Kreuztal (2.050 m). En el camí a Ochsenalm pot gaudir d’una magnífica vista de la vall i té el punt de partida, la plaça de la catedral en ment. Els últims 400 metres d’ascens ja es poden dominar.

Al final, els corredors poden esperar una impressionant vista panoràmica de 360 ​​graus d’un increïble fons de muntanya. La doble experiència esportiva: un marató desafiant i una vista que et fa oblidar tot l’esforç, simplement “córrer cap als límits”.

Van participar 500 atletes i entre ells el nostre atleta el Thilo Schielebener que va fer una gran cursa finalitzant amb 5h 35, quedant en el lloc 16è de categoria i 93è de la general, aquí teniu la seva crònica:

“Brixen Dolomiten Marathon amb 2450 de desnivell positiu. Escollit com el 3er marató mes bonic de muntanya del mon per la revista MARATHON. I realment é molt bonica: surt de un poble petit “Brixen” a 560 metres de altura. 5km pla i després puja seguit en 11km a 1600 mtr! Per camins i corriols, per bosc i prats. Després hi ha baixades curtes i pujades fortes – trencacames fins al km 33 a 2000mtr de altura amb vistes espectaculars! De 33 a 39 es baixada suau per trails de alta muntanya. Al final, com postra 3km amb un desnivell de gairebé 500mtr, això es brutal!

Molt bé organitzat, molt maca la gent, gran ambient.

Lo únic raro és que després de acabar amunt de tot,  tens que baixar caminant 4km al telecabina”