LA QUIMA BAENA I  EL DAVID BERTRAN GUANYADORS DEL VIÈ CAMPIONAT D’ALTRES DISTANCIES

El VIè Campionat d’altres distancies, temporada 18-19, que és basa en les curses que no puntuen en Ruta, Mig Fons o Muntanya ja té les seves classificacions.

L’any passat va estar guanyat per una dona i aquest any torna a repetir-se l’historia, la guanyadora total d’aquest campionat ha estat la Quima Baena amb 203 punts, ho guanya per primer cop, ha sumat punts a l’Espirall 13k, Cornellà, Port de Barcelona, Arboç i Mollerussa.

El segon classificat total i primer home ha estat el David Bertran amb 163 punts que ho guanya per primer cop, sent les curses que li ha puntuat la Behobia i Sant Valentí.

Al segon lloc en homes i 4art total tenim al Jaume Bertran  amb 145 punts, sent les curses de Calafell i Espluga de Francolí. Ha estat el 1er veterà.

El tercer lloc masculíi 5è total tenim al Sixto Pallas amb 97 punts, sent les 24h en pista de Can Dragó la que li ha donat aquests punts

La Mari Olaya ha estat la 3era de la general total i 2ona dona amb 147 punts, puntuava en Sant Valentí i Cornellà.

Han puntuat 17 atletes, s’han corregut 28 curses, sent la Quima Baena la que més curses ha fet amb 7, les curses amb més participació han estat la Cursa de Sant Valentí amb 5 i Behobia amb 4, total de kms correguts 328 amb 46 hores.