FLORIN RADU I MARI OLAYA GUANYADORS DEL XXIÈ CAMPIONAT DE MUNTANYA

El XXIè Campionat de Muntanya, temporada 18-19, que és basa en les curses corregudes d’aquesta modalitat, ja té la seva classificació final.

En el apartat masculí el dominador de la muntanya ha estat el Florin Radu que ho guanya per primer cop, sent el nou rei de la muntanya, amb 665 punts, sent les curses que li ha puntuat: Botifarunner, Encantada, Ratafia, Garrotxa i Montnegre.

Al segon lloc tenim al Thilo Schliebener amb 633 punts, sent la cursa que més li ha puntuat l’Encantada de 24 kms.

El tercer lloc en homes està ocupat pel David Bertran amb 542 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la cursa vinyes del Penedès.

El quart lloc ha estat el Pep Amell amb 392 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la Crono Escalada.

El cinquè lloc masculí està ocupat pel Joan Luque amb 360 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la Cursa de l’Alba.

En dones la Reina de la muntanya ha estat la Mari Olaya amb 564 punts, establint un nou record, en el format de 5 curses, ho guanya per primer cop a més ha quedat 3era de la classificació total,  les curses que li han puntuat han estat la Cavacursa, la Rebentaespardenyes, l’Encantada, Trail Senders del Penedès  i la Colls.

Al segon lloc i 5ena de la general total tenim a la Pilar Gallego amb 444 sent la cursa que més li ha puntuat la nocturna de la Granada.

Han puntuat 37 atletes, s’han corregut 98 curses, sent la Pilar Gallego que més curses ha fet amb 11, les curses amb més participació han estat la la Crono Escalada amb 23, seguida de, seguida de la Trail Senders del Penedès amb 20, total de kms correguts 1.313 en 155h.