LA MARI OLAYA 1era DE CATEGORIA A LA CURSA DELS COLLS

A Vilanova tenia lloc la cursa de muntanya dels Colls, amb dues proves la de 15k i la de 8’5 kms amb 200 m de desnivell positiu, la sortida es realitzava des de la llotja de pescadors del port de Vilanova i s’endinsava al parc dels Colls Miralpeix en aquesta distancia (8,5k) participava l’atleta de Fondistes Penedès la Mari Olaya que feia una gran cursa entrant en el 4art lloc de la general i 1era de categoria amb un crono de 45’ 44 quedant a 30 segons de la tercera:

La cursa molt humil però la gent de l’organització molt amables i tot molt bé. El marc incomparable amb el mar de fons. Recorregut preciós, és curta 8 km. Però molt canyera i baixades tècniques. Estic molt contenta amb els resultats de la muntanya. Perquè no és la meva especialitat però gaudeixo molt”.