LA DIONI MONSALVE A LA MARATÓ DE PARIS

La nostre heroïna, la Dioni Monsalve va decidir fa uns mesos la marató de Paris i per fi  a arribat el dia de fer-la, aquesta marató és una de les millors maratons del mon, més de 50.000 maratonians/es, circuit encantador, preciós i digne de gaudir cada metre que té, però al contrari gens pla i bastant ondulat, difícil per fer una bona marca.

La Dioni feia la seva 4arta marató personal i la primera a l’estranger, corria amb molt de cap i ritmes molt igualats fent una gran marató, passava per la primera mitja en 2h 02’ i la segona parta la feia en 2h 00’ finalitzant en 4h 02’ a 9 minuts de la seva marca personal i millorant en 17 minuts amb la que va fer l’any passat:

“És una passada la marató, això de corre a l’estranger és un altre historia, al principi he anat una mica ràpida per que anava amb el globus de 4h 00’ però el ritme que portava no era el que tocava i he decidit marcar jo els meus ritmes, m’ha encantat i estic molt feliç per tot”.