EL CELE FA MARCA A LA MARATÓ DE LONDRES

El veterà atleta de Fondistes Penedès el Cele López torna a ser noticia per que per segon cop aquest any corre la distancia de 42,195 kms, aquesta vegada una de les 6 millors maratons del mon, la marató de Londres, recordem que va corre al octubre la marató de Chicago.

El nostre heroi anava a Londres a baixar la marca assolida fa uns mesos i sortia amb aquest objectiu, passava pel km 10 en 54’32, la mitja marató en 1h 55’, km30 en 2h 44’ i arribava amb una nova marca, 3h 52’ rebaixant-la en 2 minuts, objectiu complert:

“La Marató de Londres per mi és la millor que hem fet fins el moment amb el meu fill Sergi. El circuit es força Pla. L’ambient es magnífic i la organització pràcticament immillorable. La temperatura ha acompanyat, amb temperatures entre 10 i 12°, i el dia ennuvolat. M’he trobat molt bé. Volia baixar de 3h 50’ però un altre dia serà.

Molt agraït a tots els que m’han ajudat a millorar. El Joan Luque, el mestre Turdiu, la Mercedes, i les “puestas a punto “ del Miquel Campos, i sobre tot els recolzaments de la gran familia Fondistes. Ara a descansar un temps!!

Moltes gràcies a tots!!!.

Cele finalitza una gran temporada de les que no oblidarà mai.