FONDISTA CORRENT A LA CERDANYA

Fins la comarca de la Cerdanya anava l’atleta de Fondistes Penedès el Joan Luque per córrer la cursa de muntanya Ceretana de 10k al Tallò (Bellver de la Cerdanya), cursa d’iniciació en el trail corrible amb 200m de desnivell acumular, però que es va fer molt dura per la gran quantitat de fang i relliscant que hi havia en moltes parts del recorregut, el Joan Realitzava 1h 00’ en la seva tornada a la competició desprès de dos mesos:

“Després de dos mesos torno a acabar una carrera, cosa rara en mi per que acostumo a fer una o dues al mes, però el passat mes de març em vaig lesionar a la cursa Vinyes del Penedès i fins aquí he anat recuperant.
He sortit amb molta por i respecte en aquesta cursa, Cursa Ceretana de Bellver de Cerdanya de 10 km, cursa d’iniciació a la muntanya, que s’ha fet molt dura pel fang, però molt maca, preciós recorregut, vistes i gran organització.
Al final he fet 60 minuts, el que tenia previst, però el millor és que he corregut molt segur i ferm”.

En aquesta cursa hi havia força atletes del Penedès i estava controlada per una empresa del Penedès, XipWin, a destacar que el segon classificat de la general va ser l’Oriol Vilaplana, van corre 185 atletes.