4 FONDISTES ALS 10K NOCTURNS DE L’HOSPITALET, LA JÚLIA FA LA M.M. DEL CLUB

Temperatura ideal per corre a las 20:30 del dissabte al vespre, la Nocturna de l’Hospitalet de 10 kms, circuit magnífic per assolir bones marques i gran ambient atlètic, 2.120 atletes, de Fondistes Penedès hi anaven 4 atletes:

El David Bertran que feia marca personal al aconseguir 39’17, altre atleta sub 40, rebaixava la seva marca en 2 minuts:

“Circuit molt xulu, molt bona organització i enorme participació de gent i de públic, la llebre de 4min. feina excel·lent (ho ha bordat). Per repetir-la l’any vinent.”

La Júlia Escofet també entrava amb un gran 9è lloc de la general i amb marca personal al aconseguir un crono de 41’31 rebaixant en 20 segons la que tenia del 2017, a més millorava la marca més rapida de tots els temps de Fondistes Penedès.

La Carme Expósito que corria la setmana passada la mitja marató de Calella anava a Hospitalet a arrodonir el bon estat de forma que esta i aconseguia la marca de la temporada al arribar amb 50’18, millorant en 3 minuts.

L’atleta més activa del club, la Pilar Gallego també assolia la millor marca dels últims 16 anys al fer 56’37:

“súper bé … carrera plana, podies córrer molt bé, llàstima com sempre el tap a l’arribada per recollir beguda, gran ambient de corredors i jo m’he trobat genial”.