FONDISTES A LA MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT (CAMPIONAT D’ESPANYA)

La mitja marató de Sant Cugat ha estat campionat de l’estat Espanyol i aquest fet ho ha notat en tots els sentits, ha pujat la participació de 579 atletes a l’any 2018 a 1.144 en aquesta edició amb un 98% de increment, espectacular, a més 47 atletes masculins han finalitzat per sota de 1h 10’ el guanyador va fer 1h 03’ i 9 atletes fèmines per sota de 1h 20’ la guanyadora va fer 1h 13’, tot i que el circuit no era gens pla, constant pujades i baixades sense poder agafar uns ritmes molt regulars, temperatura molt bona, 12 graus i cel cobert, ideal per corre.

Fis aquí anaven 8 atletes de Fondistes Penedès:

El Fran Patón que entrava amb 1h 21’, sent ala seva 4arta mitja de la temporada:

“Dura carrera, lástima porque llegaba en mi mejor momento, en fin me lo he tomado como un buen entreno”.

El Santi Hervás igualava la millor marca de la temporada feta fa 15 dies a Lisboa al aconseguir 1h 24’ :

“Mitja en un constante sube y baja, muchos giros, imposible de mantener ritmos. He salido conservador para intentar apretar al final, pero el circuito no dejaba poder seguir esa táctica. Al final 1:24:32. Contento ya que las sensaciones no han sido buenas durante la semana”.

El Vicente Gil aconseguia la 2ona millor marca de la temporada al fer 1h 33’:

“M’ho passat genial, he corregut molt centrat amb el pulsòmetre ja que la cursa es dura, constants pujades i baixades, i m’ha sortit una marca millor del que esperava”.

La Júlia Escofet entrava amb 1h 36’ sent la seva 4arta mitja de la temporada, entrava en el lloc 39è de la general:

“M’ha semblat molt dura, moltes pujades baixades i tombs. En les ultimes setmanes no he portat entreno constant i s’ha notat però contenta per tancar la temporada de mitges amb aquest temps”.

El Raimon Palau aconseguia la millor marca de la temporada al assolir 1h 36’ rebaixant en tres minuts:

“Bon dia per córrer, nuvolat i bona temperatura. Feia molts anys que no la corria aquesta clàssica. Pocs canvis en el recorregut, com sempre força dura, ni un pam de pla, sempre pujant i baixant, molt trenca cames, ben organitzada, excepte potser que tots els avituallaments amb plena pujada, es feia difícil veure… 

He anat fins al km 8 amb el Vicente, he decidit parar per problemes estomacals. He arrancat de nou i he apretat fort fins agafar-lo al km 12, però l’esforç ha sigut massa fort i aleshores ja no he pogut seguir el seu ritme. A partir d’aquí he anat fent i al final he entrat amb 1’36’17’’. Content, tercera mitja de la temporada”.

La Dioni Monsalve entrava amb la millor marca de les dues ultimes temporada al fer 1h 45’:

“No m’ho esperava assolir aquesta gran marca per a mi, però els entrenos han tingut el seu èxit, estic contenta i m’ha vingut molt bé aquesta marca per afrontar amb més motivació la marató de París “.

El Manuel Galvez feia la 4arta de la temporada amb 1h 46’:

“Hoy tocaba correr una carrera que no había corrido nunca, empezaba corriendo a ritmo pero en el k7 notaba malas sensaciones, el circuito era un tobogán detrás de otro, con algunos tramos de subida interminables, en el 10k decido dar por terminada la carrera y me la tomo como un buen entreno, momentos bastantes durillos en los últimos 3k, he sufrido bastante al final la verdad, no es una cursa que recomendaría, me quedo con la parte positiva que es llegar a meta”. 

El Cele López que competia per 3era setmana seguida, feia 1h 50’:

“Avui tocava tirada llarga, i he preferit fer-la en la mitja de Sant Cugat. Continuem el camí cap a la marató”.