FONDISTES A LA MITJA MARATÓ DE BANYOLES

La mitja marató Pla de l’Estany de Banyoles (Girona) celebrava la seva 25ena edició aconseguint record de participació dels últims 4 anys al finalitzar 500 atletes, entre ells hi havia dos de Fondistes Penedès:

El Josep Montal que entrava amb 2h 00’ en la seva 8ena mitja de la temporada, aconseguia igualar la millor marca de la temporada.

La Pilar Gallego que competia per segona setmana seguida desprès de fer la marató fa tres setmanes entrava amb 2h 06’:

“Es una mitja que es al voltant del llac, passes pel centre Banyoles, per Camps verds, una mitja que passa volant nomes pel paisatge… Organització genial i botifarra final, ahir van fer una presentació del projecte Pol i del nou llibre del Xavier Bonastre, s’ho munten molt be la gent del club natació Banyoles”