LA LUCI BARRIO 7ena ALS 10K DE SANTA COLOMA.

LA LUCI BARRIO 7ena ALS 10K DE SANTA COLOMA.

391 atletes corrien els 10k de Santa Coloma de Gramanet, cursa paral·lela de la mitja marató.

Dia fred i ventós, recorregut ondulat i bona organització, enllà corria l’atleta de Fondistes Penedès la Lucia Barrio que aquesta temporada és dedica als 10 kms, el seu objectiu era baixar la marca que va fer fa 15 dies a Sant Antoni i ho va assolir al parar el crono en 44’08 sent la seva millor marca de la temporada, finalitzava en un gran 7è lloc de la general i 4arta de categoria, aquí teniu els seus comentaris:

“Molt contenta, circuit durillo, puja, baixa, llambordes, vent, però no em puc queixar, molt bones sensacions, el últim km he pogut donar-li canya, molt feliç avui no podia demanar més, molt guapa i molt bon ambient, necessitava aquesta cursa”.