EL JOAN LUQUE FA LA MONTSERRAT SKYRACE EXPRES

EL JOAN LUQUE FA LA MONTSERRAT SKYRACE EXPRES

La cursa de muntanya Montserrat Skyrace canviava la data i passava del març al febrer tot i aquest canvi omplia les dues curses amb 600 atletes, 300 a la llarga de 25 kms i 300 a la curta de 15,5 kms.

En aquesta ultima participava el nostre atleta el Joan Luque que tornava tres anys desprès i cobria els 15,5 kms en 2h 05’ millorant en 13 minuts.

La sortida es va donar a les 9:30, feien un km per dins de Monistrol de Montserrat (157m) a partir d’aquí camins, senders i corriols per pujar al punt més alt de la cursa el monestir de Sant Cecilia (693m), 10,5 kms molt durs i molt empinats, una vegada arribats al convent baixaven en picat per corriols molt tècnics fins arribar a Monistrol de nou, però passant pel monestir de Sant Benet .

La cursa va tenir de tot, fred, boira, calor i vent que en alguns moments molestaven als atletes, 1.500m de desnivell acumulat.

Valoració del Joan:

“Després de tres anys he tornat ha córrer la @montserratskyrace, ha estat meravellosa, això de córrer al parc natural de Montserrat és màgic.
He acabat els 15,5 kms en 2h 05 ‘, 13 minuts millor que fa tres anys, he gaudit molt, tot i que és molt dura, 700m de desnivell positiu,, lluita contínua amb el meu físic i la meva ment, però quan pitjor estava em sortien forces per tots els llocs, ha estat fantàstic.
Carrera 10 i organització 10.
Boira, fred, calor, vent, només ha faltat la pluja.
La muntanya em posa al seu lloc”.