4 FONDISTES ALS 10K REIS RACE D’IGUALADA

4 FONDISTES ALS 10K REIS RACE D’IGUALADA

La cursa 10k Reis Race d’Igualada és una cursa molt especial, per varis motius: per que es fa en un dia tant especial, dia de reis, per que el seu recorregut passa per llocs simbòlics de la ciutat, perquè en el seu traçat faràs un viatge al passat històric i industrial de la ciutat. Correràs per l’interior d’edificis modernistes, per un claustre renaixentista, pels patis del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, per l’antic barri de les adoberies del Rec…

I per que els seus obsequis son dedicats al dia que es fa, tortell de reis i  ampolla de cava.

La sortida es va donar a les 10:40 d’un matí amb bona temperatura per córrer 10 graus, van corre 271 atletes dels quals 4 eren de Fondistes Penedès.

El Joan Luque que assolia 51’26 convertint-se en el primer atleta del club en creuar la línia d’arribada d’una cursa en el 2019, feia la segona millor marca de la temporada.

El Josep Escofet entrava amb 53’30 en la seva 5ena cursa de 10k de la temporada.

La Carme Expósito competia per quart cap de setmana seguit i ho feia amb 54’43, es convertia en la 1era dona del club en creuar la meta de una cursa en el 2019.

El Felipe Cavanillas després de tres mesos tornava al mon de les curses i ho feia amb 1h 03m 28s, sent la seva millor marca de la temporada.