SIXTO PALLÀS A LES 24H EN PISTA DE CAN DRAGÓ

SIXTO PALLÀS A LES 24H EN PISTA DE CAN DRAGÓ

El nostre atleta Sixto Pallàs és un ultra atleta que li encanta corre curses de llarga distancia, una de les que més ha fet ha estat les 24h corrent en pista de Can Dragò  i aquet any desprès de alguns anys tornava a presentar-se en aquest dura prova, que al final no va poder culminar per la seva lesió de ciàtica, però tot i així va corre 92 kms en 8h, finalitzava en el lloc 105 de 121, aquí teniu la seva crònica:

“Donen la sortida a les 12 del migdia del dissabte i comencem a donar voltes cadascú al seu ritme, vaig fent poc a poc a 8 per hora i cada hora faig una volta a peu de recuperació, les primeres 6 hores va tot bé i continuo fins que arribo a les 7 hores i em torna a aparèixer la ditxosa ciàtica, camino una mica i torno a engegar, a les 8 hores em fa bastant dolor i no em deixa córrer gaire, encara segueixo fins els 92 kms a falta dels temps oficials i ara haig de caminar, com no vull caminar ja que he vingut a córrer pràcticament ho deixo estar i vaig passant les hores fins finalitzar les hores reglamentaries, ara a descansar i a recuperar fins la propera”.