RAIMON PALAU 1ER DE CATEGORIA A LA MARATÓ COSTA DEL PACIFIC DE XILE

RAIMON PALAU 1ER DE CATEGORIA A LA MARATÓ COSTA DEL PACIFIC DE XILE

Desprès de 4 anys, entre mig una operació de genoll, el Raimon Palau tornava a la distancia de la marató i ho feia a Sud-americà al país de Xile a la marató Costa del Pacific a Viña del Mar, feia una marca de 3h 48’ i entrava en un gran 1er lloc de la seva categoria, aquí tenia la seva crònica:

“Molt, molt content de tornar a la distància, no m’ho pensava pas quan m’ho vaig plantejar fa un parell de mesos, feia 4 anys que no en corria cap. Marató molt dura, duríssima, res de pla, tobogans, 42 kms pujant i baixant constantment, ara entenc perquè hi havien uns 2000 atletes als 10km i mitja i només 180 a la marató. He sortit amb cap, cosa estranya amb mi però és que no les tenia totes, em faltava volum de kms. He fet la segona mitja més ràpida ja que del 30 al final planejava més i era entretingut al costat del mar. Ben organitzada. A tall d’anècdota he fet primer de categoria ja que érem pocs. Al final m’ ha sortit 3’48, a veure què diu el temps oficial. Després d’un any de l’operació de genoll no me n’he sentit gens, fantàstic”.