PRESENTADA LA 9ena EDICIÓ DE LA 10K DE VILAFRANCA, SERÀ MÉS RÀPIDA

PRESENTADA LA 9ena EDICIÓ DE LA 10K DE VILAFRANCA, SERÀ MÉS RÀPIDA

Ha tingut lloc a l’Ajuntament de Vilafranca la presentació al premsa de la 9ena edició de la 10k de Vilafranca.
A l’acte van participar el Pere Regull alcalde de Vilafranca, l’Anna Doblas regidora d’esports, tres membres de Fondistes Penedès: el Santi Hervás, el Jaume Boquera i el Joan Luque i dos membres de l’equip de pediatria de l’Alt Penedès, l’Eva Casans i el Jordi Fernández.

La cursa serà el 27 de gener i espera de nou arribar als 1.500 atletes, una de les grans novetats serà que es farà més plana i ràpida, ja que és canvia en algunes parts del circuit, es treu la rotonda del Domo, el carrer comerç en gran part i el gir de 180 graus de la carretera d’Igualada, molt aviat és publicarà el recorregut sencer, però avancem que serà molt més atractiva.

L’edició passada van finalitzar 1.319 atletes (1.500 inscrits) dels quals un 24% van ser dones, 668 atletes van ser del Gran Penedès, un 505 (302 de Vilafranca), amb el record de l’any passat fet pel Carles Castillejos de 29’32, ha passat ha ser una 10k de les més rapides de Catalunya.
Es manté el preu de 10 euros, amb els mateixos serveis, hi haurà grups musicals repartits per tot el circuit de 5kms dues voltes. Ja hi ha 340 inscrits.

La 10k començarà a les 11 del matí però una hora abans hi haurà la mini cursa que costarà un preu de 2 euros hi anirà destinada al programa de Infadimed (Infància i Dieta Mediterrània).

Les inscripcions estan obertes més tota la info a la web de la cursa:
http://www.10kvilafranca.org/