MORATÓ A LA MITJA DE SANT SEBASTIÁ

MORATÓ A LA MITJA DE SANT SEBASTIÁ

El Jaume Morató es va desplaçar al País Basc per corre la mitja marató de Sant Sebastià, cursa paral·lela de la marató, aconseguia un crono de 1h 57’:

“Desprès de la mitja de l’Espirall que vaig acabar tocat del bessó i de una setmana de repòs per recuperar-me, he sortit amb l’únic objectiu d’acabar-la, a un ritme suau sense mirar el crono. Cursa amb molt d’ambient i complicada per la presencia de la pluja en molts trams del recorregut. Al final objectiu aconseguit, acabada amb 1.57 i l’anècdota es que al arribar a Anoeta anava amb un nombrós grup de corredors i m’he passat el desviament de la mitja i al km22 de la marató he hagut de fer mitja volta i reincorporar-me a la mitja. Al final quasi dos km mes, però content d’haver aconseguit l’objectiu”.

Era la seva segona mitja de la temporada.