LA PILAR GALLEGO 3ERA A LA CURSA DE MUNTANYA D’OLERDOLA

LA PILAR GALLEGO 3ERA A LA CURSA D’OLERDOLA

La clàssica cursa de muntanya d’Olèrdola va tenir lloc aquest diumenge amb una participació de 48 atletes, recorregut de 12,4 kms amb 248m de desnivell acumulat.

Per part de Fondistes Penedès van participar dos atletes, sent la gran protagonista la Pilar Gallego que va pujar per primer cop a un podi de general ja que va ser 3era de la general amb un registre de 1h 33’:

“no podem faltar a la cursa del nostre poble …. i per on entrenem .. Amell ha estat segon de categoria màster i jo per primera vegada en una cursa de muntanya he estat tercera de la general .. no hi havia molta dona però es ha d’estar hi ha i córrer per guanyar, així que estic molt feliç i el temps no em puc queixar 1h33 a 12 km … molt feliç i ara la setmana que ve a per la mitja de Tarragona”.

El Pep Amell feia 1h 16’ i 2on de la seva categoria.