LA MARATÓ DE BARCELONA 2019 SERÀ MÉS RÀPIDA

LA MARATÓ DE BARCELONA 2019 SERÀ MÉS RÀPIDA

La marató de Barcelona que serà el 10 de març canvia algunes parts del seu recorregut, anunciat avui per l’organització, “menys desnivell i circuit més ràpid, sense deixar de banda la vexant turística pel que corre per fer conèixer la ciutat”, destacava el director tècnic de la marató, Cristian Llorens

Els principals canvis son al km 2,5 ja que no anirà per la Diagonal, sinó per la Travessera de les Corts, deixant el Camp nou a l’esquerra. En el Passeig de Gracia s’agafarà el circuit nou per el carrer Aragó per pujar per Aribau, seguir per el carrer Mallorca (Sagrada Família) i arribar a l’Avinguda Meridiana que anirà de punta en punta per seguir el circuit similar a les edicions anteriors, però amb la gran traca final que no es pujarà per l’Avinguda del Paral.lel per que girarà per Ronda Sant Pau i Sepulvelda per arribar a la Plaça Espanya.

El desnivell positiu és de 176m, 25 menys que l’any passat, sent molt igualat les dues parts de la carrera.

Tot i que es continuen resistint en acabar en pla o en baixada, ja que s’ha d’arribar a la plaça Espanya al igual que les edicions anterior, és d’aplaudir a l’organització de buscar un circuit més ràpid i atraient per fer bones marques o no patir tant als últims kms per culpa de la forta pujada del Paral·lel.

https://www.sport.es/es/noticias/atletismo/maraton-barcelona-retoca-recorrido-para-hacerlo-mas-rapido-7158176

https://www.mundodeportivo.com/running/20181120/453073331494/maraton-barcelona-nuevo-recorrido-mas-rapido.html