FONDISTES A TARRAGONA, LA JÚLIA 1era CATEGORIA  

FONDISTES A TARRAGONA, LA JÚLIA 1era CATEGORIA  

A Tarragona hi havia la mitja marató i 10k de la ciutat, fins aquí anaven 7 atletes de Fondistes Penedès,

A la mitja marató van corre 1.000 atletes dels quals 4 eren de Fondistes Penedès:

El David Bertran corria la seva 4arta mitja marató de la seva carrera esportiva i ho feia amb marca personal aconseguint un crono de 1h 28’, millorant en 11 minuts la marca que el tenia:

Mitja molt bona circuit bo, la temperatura ideal. I contentíssim per la marca i tot i que venia amb no gaires bones sensacions. He sortit amb la llebre de 1.30h però passat el km 11 he vist que podia donar un puntet més tot i m’he escapat. Ara a descansar i la propera a Vilanova”.

El Josep Maria Canela feia la millor marca de la temporada al fer 1h 32’:

“He fet mitja Tarragona. 1:32:18s. La primera meitat més maca que la segona. Pensava podia fer una mica menys de temps, però els últims tres kilòmetres són de pujada i només et permet lluitar per no perdre molt de temps. Però content i molt ben organitzada”.

El Thilo Schliebener entrava amb 1h 37’:

“Circuit nou des de les instal·lacions dels Jocs de Mediterrani en Camp Clar. Poliesportiu nou i xulo. Sortida conjunta amb els de 10km. Molt apretat. El circuit te molt de carretera, puja la rambla, baixa la Via Augusta, segueix al costat del mar i torna per carretera. Encara te pujades i baixades, no es molt bonic i gairebé no havia ningú animant.

Vaig fer 1:37:55 – casi 6 minuts més que a Vilafranca. Sembla que no m’he havia recuperat del tot – no tenia ni forces ni capacitat de sofriment! Però la vaig acabar!!!”.

La Pilar Gallego tornava al mon de les mitges maratons i aconseguia entrar amb 2h 06’, sent la seva millor marca dels últims 15 anys:

“Super contenta ni m’ho esperava … He mantingut sempre un ritme i m’ha sortit molt bé. Han canviat el circuit, a mi m’ha agradat molt passa per tot el centre històric, i com no el espigó . Els últims km vas pujant una rambla i l’arribada a l’Anella molt bé . Organització genial a més avui he anat sempre amb gent, he gaudit molt”.

Als 10k van córrer 830 atletes dels quals tres eren Fondistes:

La Júlia Escofet feia una gran cursa i entrava com 1era de la seva categoria i 7ena de la general al assolir un crono de 42’05, sent la seva millor marca de la temporada i es quedava a 14 segons de la seva marca personal.

El Jose Manuel Torres tornava a la competició, feia la primera de la temporada amb un crono de 46’08.

La Carme Expósito feia la millor marca de la temporada al entrar amb 53’47.