EL FRAN PATON I LA MARI OLAYA GUANYADORS DE LA XXena CRONO RUTA

EL FRAN PATON I LA MARI OLAYA GUANYADORS DE LA XXena CRONO RUTA

Un any més i van 20 es va fer la clàssica Crono Ruta de Fondistes Penedès en la que van participar 29 atletes, un 16% més que la passada edició.

A diferencia dels anys anteriors: la crono va ser dissabte a la tarda, començant a les 18h a la plaça Cal Mateu de les Cabanyes, sota un dia nuvolat i una temperatura de 20 graus es va donar la sortida al primer atleta a partir d’aquí amb un 1’ de diferencia van sortir la resta d’ atletes.

El recorregut era el clàssic: la carrerada que va fins Guardiola però al arribar al km 5 es girava i tornada pel mateix traçat, circuit ondulat amb alguns tobogans en sobretot del 7 al 8, però dos últims en baixada.

Sobre les 18:50 arribava el primer atleta i a partir d’aquí no van parar fins que a les 19:05 va finalitzar la totalitat.

El primer classificat i gran guanyador de la 20ena edició va ser el Fran Patón que va finalitzar amb 36’17, sent el sisè any consecutiu que la guanya i vuitè en total, va fer millor marca que l’any passat.

En segon lloc entrava l’Albert Moreno amb 37’22, en tercer lloc el Santi Hervás amb 38’57, el quart el Blas Herrera amb 40’07 i el cinquè el Delfí López amb 40’14.

En dones la guanyadora i gran triomfadora va ser la Mari Olaya amb 44’37, sent la millor marca dels últims 3 anys i la millor marca del club dels últims 7 anys, en segon lloc entrava la Pilar Gallego amb 59’39.

Tot va finalitzar amb l’entrega de premis, sorteig de inscripcions i sopar de germanor.

Totes les fotos als següents enllaços:

https://photos.app.goo.gl/b81cRUBHQNrYcwP29

https://photos.app.goo.gl/QkBFpDJ2e9sqv46z8