3 FONDISTES A LA MITJA MARATÓ DEL MEDITERRANI, MORENO BAIXA DE 1H 20’

3 FONDISTES A LA MITJA MARATÓ DEL MEDITERRANI, MORENO BAIXA DE 1H 20’

Castelldefels, hora 9 del mati, molt fred amb 7 graus, plou a bots i barrals, 670 atletes a la sortida de la mitja marató del Mediterrani, a favor: circuit pla, en contra la pluja i la forta humitat, apart del mal temps.

Fins aquí anaven tres atletes, l’Albert Moreno que feia una gran cursa al aconseguir un 20è lloc de la general i 3er de categoria al entrar amb un excel·lent crono de 1h 19’, sent el primer atleta del club aquesta temporada en baixar de 1h 20’, era la seva primera mitja de la temporada:

“Avui tornava a fer una mitja pensant en la preparació per la marató de Valencia. Dia complicat amb moltíssima pluja tota l’estona i zones del circuit totalment inundades. Tot i això objectiu aconseguit: un altre sub 1:20 pels pèls, 20è general i 3er de la categoria. Molt content! Mil gràcies a la Gemma i la Lidia pels ànims constants tot i la pluja. Content de veure l’amic Blas de nou en molt bona forma”.

El Blas Herrera també feia la primera mitja de la temporada i aconseguia entrar amb la millor marca dels últims dos anys, 1h 26’:

“Molt content del crono, el temps avui no ha acompanyat, molta pluja des del principi, però  bones sensacions de cara a la Marató de Donostia, moltes gracies a la Gemma i Lidia pels ànims”.

La Mari Olaya corria la primera de la temporada amb 1h 36’ entrant la 9ena de la general, es quedava a 1 minut de la seva marca personal:

“Estic súper contenta. Llàstima de la pluja per que els peus els portava amb molta aigua i pes. Però per ser la primera mitja, la sensació fantàstica. A un minut de la meva marca”.