FONDISTES ALS 5K I 10K DEL PORT DE BARCELONA

FONDISTES ALS 5K I 10K DEL PORT DE BARCELONA

El divendres a la nit va tenir lloc desprès de 2 anys sense organitzar-la la Cursa del Port de Barcelona, es podia corre 5k o 10k.

A les 23:45 es donava la sortida a les Drassanes del port, tot just al costat del monument de Colon, la cursa transcorre per dins del port, passant pel dur Pont porta d’Europa anant i tornant, Moll Adossat, Rompeolas, etc, un recorregut molt ondulat i molt trencacames, no propici per fer grans marques, a més es va afegir la forta calor, 24º, i xafogor.

Una curiositat, els 515 de la cursa de 10k i 217 de la de 5k van començar el divendres a corre i van finalitzar en dissabte.

Fins aquí anaven tres atletes de Fondistes Penedès, a la de 10k: el David Bertran que feia 43’22, quedant-se a 20 segons de la seva marca personal:

“Primera cursa de la temporada i quedar-me a prop de la meva marca es sensacional, els entrenos comencen a donar el seu fruit, cursa durilla però m’ha agradat molt”.

El Joan Luque que aconseguia la millor marca de la temporada al fer 52’36:

“Desprès de varis anys he tornat a fer aquesta cursa, sent estranya pel horari i dia, divendres nit i 23:45, però al mateix temps dona un plus d’al·licient, m’ha agradat mot, bona organització però circuit per a mi molt trencador i difícil de corre, la marca la dono per molt bona, se que en pla hagués estat entre 1 i 2 minuts menys”

La Quima Baena corria la distancia de 5 kms i aconseguia 29’59, sent la seva millor marca de la temporada:

“Cursa diferent per tot, però m’ha agradat molt, divertida”.