LA FOTO “TÉCNICA DE CARRERA” DEL JAUME BOQUERA GUANYADORA DEL CONCURS FOTOGRAFIC

LA FOTO “TÉCNICA DE CARRERA” DEL JAUME BOQUERA GUANYADORA DEL CONCURS FOTOGRAFIC

Cada any moltes persones presenten al clàssic concurs de fotografia de Fondistes Penedès les seves instantanies escollides per que el públic assistent a la Gran Gala votes per elles, l’unica condició que ha de complir és que a la foto hi hagués una peça de la roba de Fondistes Penedès.

Aquest 2018 la tercera classificada va ser la foto “Estiraments” del Jaume Boquera (foto amb el Raimon estirant en un corró de palla), en el segon lloc la foto “Fondistes Style” del Josep Escofet foto (foto amb tres atletes caminant per Donostia)  i la foto guanyadora va ser: “Tècnica de Carrera” del Jaume Boquera, (foto amb la Dioni en Montserrat pujant amb corda).