EL THILO SCHLIEBENER CORRE LA MARATÓ DE MUNTANYA DE ZERMATT (SUÏSSA)

EL THILO SCHLIEBENER CORRE LA MARATÓ DE MUNTANYA DE ZERMATT (SUÏSSA)

Aquest dissabte l’atleta de Fondistes Penedès el Thilo Schliebener corria una duríssima marató de muntanya a Suïssa , la marató de Zermatt.

Zermatt és una localitat turística situada al fons de la vall del Cervino (en alemany Matterhorn), situada al sud de Suïssa. La comuna, situada a 1620 metres sobre el nivell del mar, s’ha fet famosa per estar situada al costat del famós pic del Cervino i per ser la base de l’enorme estació d’esquí de Zermatt i Breuil-Cervinia. Destaca el Gornergrat, mirador situat a 3090 m d’altitud des d’on es veuen unes impressionants vistes del Cervino, de la Muntanya Rosa i dels seus voltants.

Thilo aconseguia fer 5h 41’, aquí us deixem la seva crònica:

“Espectacular, amb sol i una organització de 10! Molta animació, aigua i avituallaments cada 4-5 km. Als primers 21km ja teníem mes que 500m de desnivell positiu…i després 600m mes entre km 25 i 30…finalment els últims 3km tenen també mes que 300m de desnivell! Però amb el Matterhorn (4478m) de panorama, es una cursa fantàstica. A mi, pot ser que faltava entreno (he entrenat pocs kms i amb poc desnivell) i per això vaig sofrir “de lo lindo…”, estava tota la élite aquí”.

http://www.zermattmarathon.ch/index.php?id=38