FRANCESC PATÓN I LUCI BARRIO GUANYADORS DEL XXÈ CAMPIONAT DE RUTA

FRANCESC PATÓN I LUCI BARRIO GUANYADORS DEL XXÈ CAMPIONAT DE RUTA

Com cada temporada l’últim diumenge de maig marca el fi de la temporada i amb la finalització d’ells surten les classificacions finals que reflecteixen els esforços dels nostres atletes, comencem amb el campionat estrella del club, el Campionat de Ruta que engloba les curses que s’han corregut durant la temporada en mitja marató, marató i 100 kms en ruta, tenen premis els 10 primers, 5 primeres dones i 3 veterans.

El guanyador d’aquest XXè Campionat de Ruta (temp 17-18) ha estat el Francesc Patón que ho torna a revalidar per 6è any consecutiu i sent la 7ena vegada que ho guanya, sent l’atleta que més vegades ho ha guanyat.

Francesc ha guanyat el campionat amb 1.055 punts, , sent les seves 5 millors curses, la marató de Castelló que va fer 2h 53’ i les mitges maratons del Prat, 1h 21’, Sitges amb 1h 21’, Igualada amb 1h 22’i Espirall amb 1h 44’.

A més ha estat l’home més ràpid del club en marató amb 2h 53’

El segon lloc i primer veterà ha estat per el Thilo Schliebener que va sumar 830 punts, gracies al fer la marató de Valencia en 3h 16’ i en les mitges maratons de Sabadell i el Prat amb 1h 31’, Vilanova amb 1h 32’ i Montornés amb 1h 36’

El tercer lloc està ocupat per l’Albert Moreno  que ha sumat 805 punts,en tant sol tres curses que ha corregut, Marató de Valencia amb 2h 56’ i les mitges maratons de Valencia, campionat del mon, amb 1h 18’, sent la marca més ràpida del club aquesta temporada en els 21,097 kms, i la mitja de Barcelona amb 1h 20’.

El quart lloc tenim al Joan Jimenez amb 765 punts, sent les seves millor marques, en marató a Castelló amb 3h 24m i en mitja 1h 32’ a Granollers.

El cinquè hi trobem al Jaume Bertran i segon veterà amb 750 punts, amb unes millors marques de 3h 27’ a la marató de Verona i 1h 32’ a la mitja marató de Vilanova, un any més aquest veterà atleta està entre els millors.

El sisè lloc masculí ha estat pel Josep Olivella amb 570 punts, amb una millor marca de 1h 34’ a la mitja marató de Granollers.

El setè lloc masculí ha sigut el Santi Hervás que va sumar 555 punts, amb una millor marca de 3h 32’ a la marató de Valencia i  1h 23’ a la mitja marató de Valencia (campionat del mon).

En vuitè lloc ha quedat el Josep Maria Canela  amb 520 punts amb unes millors marques amb una millor marca de 1h 32’ a la mitja marató de Barcelona i 3h 46m a la marató de Barcelona.

Al novè lloc i tercer veterà hi ha el Celestino Lopez amb 435 punts, amb unes millors marques de 1h 43’ a les mitges maratons de Tromso i Dublin i 4h 05m  a la marató de Berlin. Cele ha estat el 20n veterà i el que més curses ha corregut fora de Catalunya.

El desè lloc masculí ha estat el Manuel Gálvez amb 410 punts, , amb unes millors marques de 1h 40’ a la mitja marató de Vilanova i 4h 06m a la marató de Barcelona.

En Femení la guanyadora ha estat la Lucia Barrio que ho guanya per segon cop consecutiu a més ha estat la 6ena de la general total, la seva puntuació ha estat de 595 punts amb 4 curses puntuades, les seves millors marques han estat de 3h 40’ a la marató d’Empúries, sent la millor