EL DAVID BERTRAN A ULLDETER

EL DAVID BERTRAN A ULLDETER

A la Cerdanya tenia lloc la Trail Ulldeter, que podien corre varies distancies, entre elles la de 24k que hi havia un atleta de Fondistes Penedès, el David Bertran, la cursa començava a Camprodon i el seu recorregut era per el Parc Natural Ter i Freser, llocs emblemàtics La pedra dels 3 bisbats, La Roca, el 90% era per corriols, desnivell positiu +1.340, altura màxima cursa 1.939m, altura mínima cursa 939m.

El David aconseguia un crono de 3h 42’:

“A anat molt bé! Cursa guapíssima, uns primers 8 km. que son més verticals, els següents 6 km. (fins el 14 km.) son més d’allà muntanya i els últims 10 kms més corribles ja que son tots de baixada fins arriba a meta, satisfet per que ha anat millor del que pensava i a més sabent que el desnivell no es el meu fort, però tot suma i mentre les lesions no arribin seguiré gaudint”.

https://www.trailulldeter.com/