RAUL NAVARRETE GUANYA LA CURSA DE CAVES GIRÒ (TRES FONDISTES PRESENTS)

RAUL NAVARRETE GUANYA LA CURSA DE CAVES GIRÒ (TRES FONDISTES VAN CORRE)

El dissabte a la tarda tenia lloc la 4arta edició de la Cavacursa de les Caves Girò Ribot de Santa Fe del Penedès, una preciosa cursa entre vinyes d’iniciació a les curses de muntanya en la que participaven tres atletes de Fondistes Penedès.

La sortida la van donar a les 18h als 131 atletes (xifra record de participació), sota la pluja els atletes anaven enfilant els 10,5 kms que té el recorregut amb 200m de desnivell acumulat, el cap de cursa tirava fort, entre els 5 primers hi havia un dels nostres atletes, el Raúl Navarrete, la cursa agafava un bon ritme i el Raúl anava aguantant fins que al km 6 es posava 3er, poc a poc remuntava fins agafar al segon va ser en el km 8, al km 9 era un frec a frec amb el primer, Raúl esprintava jugant-se la cursa i entrava en meta amb un gran 1er lloc de la general amb un crono de 42’13, era el guanyador de la 4arta edició:

“Estoy sorprendido con lo que he conseguido, todavía no me lo creo pero la he ganado, tengo un gran subidón, jamás había ganado una carrera, es algo inexplicable lo que se siente”.

El segon classificat entrava a 3 segons i el 3er a 24 segons.

El Pep Amell entrava amb 55’34:

Bona cursa i bonica, recomanable…ara que a mi m’agrada mes córrer per el matí”.

La Pilar Gallego que no para entrava amb 1h 02’:

“Cursa amb molt bona organització, majoritàriament per camins i sobretot entre vinyes, sort que el terra no estava gaire enfangat tot i el plugim del començament. M’agraden molt aquestes curses tot i que son trenca cames. Un altre mes”.