L’ESTER RAMOS A LA TRAIL DE LA FAGEDA

L’ESTER RAMOS A LA TRAIL DE LA FAGEDA

A la Garrotxa el dissabte a la tarda hi havia una de les curses més boniques de Catalunya, la Cursa pel cor de la Fageda que es corria  per les parts més emblemàtiques del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a Santa Pau: el volcà Croscat, el volcà Santa Margarida, el volcà Puig de la Costa i la Fageda d’en Jordà.

Els participants podien escollir entre 4 modalitats: Camina pel cor de la Fageda 14,5 km, Corre pel cor de la Fageda 14,5 km, Mitja marató de muntanya de la Fageda 21 km i Trail de la Fageda de 29 km amb 924m desnivell acumulat, 751m alçada máxima i 330m alçada mínima.

A la Trail corria l’Ester Ramos que debutava com atleta de Fondistes Penedès, finalitzava amb un crono de 3h:

“Ens han desviat als de la trail i hem fet 22km per tema pluja,  hi havia trams molt enfangats, m’ha encantat”.